Menu
image017 image017 image017
 Standaard 'natte' accu's  Heavy Duty accu's  Semi tractie accu's
A+ A A-

Op zoek naar een truck of trailer accu in Helmond

Heeft uw truck of trailer accu ineens een storing of reageert uw truck of trailer accu helemaal niet meer? Wellicht is de accu kapot en heeft u een professionele accu dealer nodig in de buurt van Helmond. Geef met het formulier rechts uw accu en vraag door of bel direct!

Breedijk 7
5701 CJ, Helmond
T. 0492-555662
Bellen kan de hele dag!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 • Technische servicebalie voor advies
 • Alle accu's direct op voorraad
 • Topkwaliteit accus' van Centureon
 • Jarenlange ervaring met alle merken

truckWij hebben altijd een oplossing voor uw probleem, of u nu met trucks, bussen, touringcars of brandweerauto’s werkt. In ons assortiment hebben wij Centrurion accu’s. Deze zorgen ervoor dat uw vervoersmiddel lekker blijft lopen terwijl u niet te veel betaalt.

Heavy Duty Superstart
De levensduur van een accu hangt sterk af van de toepassing waarvoor hij wordt gebruikt. Daarom heeft Accu Centrale Brabant een nieuw accuprogramma. Hierbij zorgen wij steeds weer voor een accu op maat, bij iedere klant aangepast op de energiebehoefte.

Normaal gesproken mag bij een gewone startaccu niet meer dan 20% van de capaciteit meerdere keren onttrokken worden, wil de levensduur niet in gevaar komen. Echter, het vrachtverkeer van tegenwoordig vraagt meer. Er zijn meer gebruikers op de weg (en dus is er meer vraag naar elektrische energie) en het voertuig moet onder alle omstandigheden gestart kunnen worden. Speciaal voor deze toepassing heeft Centrurion Akku 3 krachtpatsers ontwikkeld, die zelfs na koude nachten met standkachel, voldoende spanning houden voor een snelle start.

Voorraad-VrachtwagensTrailer accu's
Ook voor uw trailer biedt Accu Centrale Brabant de juiste oplossing als het om accu’s gaat. In veel gevallen is uw trailer uitgevoerd met een laadklep. Afhankelijk van het gewicht wat de laadklep moet heffen is hiervoor, door de carrosseriebouwer het juiste type laadklep gemonteerd. Deze laadklep welke ook stroom verbruikt wordt voorzien van stroom door 1 of 2 accu’s. Voor de voorziening van deze stroom biedt Accu Centrale Brabant de semi tractie van Centurion Akku aan. Deze accu is voorzien van dikke platen en uitermate geschikt voor het aandrijven van laadkleppen etc. Verkrijgbaar in diverse capaciteiten (6V) 100 tot 480 Ah/20h en (12V) 80 tot 230 Ah/20h.

  • CONTACT
  • Accu Centrale Brabant
  • Breedijk 7a
  • 5701 CJ Helmond
  • 0492 55 56 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.