Menu
A+ A A-

INZAMELEN OUDE ACCU'S

Naast de verkoop van nieuwe accu’s voorziet Accu Centrale Brabant ook in het inzamelen van oude accu’s.  Zo kan iedereen die beroepsmatig met accu's omgaat op verantwoorde én profijtelijke wijze zich kwijten van de verplichtingen die de wet (en het gezond verstand) ons allen oplegt. 
Accu Centrale Brabant heeft hiervoor 2 optie’s:

Optie 1
U bent eindgebruiker of installateur en vervangt incidenteel één of meerdere accu’s. U levert bij aflevering de oude accu’s in en ontvangt daarvoor, zonder administratieve rompslomp direct een vergoeding op uw factuur.

Optie 2

U bent garagist of wagenparkbeheerder en vervangt met regelmaat accu’s tot ca. 500 kg per maand. U levert op afroep een minimale hoeveelheid van 500 kg oude accu’s in en ontvangt daarvoor een hoge vergoeding. Uw inlevering is meldingsplichtig en Accu Centrale Brabant verzorgt de afwikkeling.

Voor bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het inzamelen, vervoeren, verhandelen of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Het ministerie van VROM heeft de NIWO aangewezen als uitvoeringsinstantie om de aanvraag voor vermelding op deze lijst te behandelen.

Accu Centrale Brabant is op deze lijst vermeld met VIHB nummer: NB519145VIHB

 

  • CONTACT
  • Accu Centrale Brabant
  • Breedijk 7a
  • 5701 CJ Helmond
  • 0492 55 56 62
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.